Tengerparti modellfotózás Horvátországban

Üdvözöllek ezen az oldalon és köszönöm, hogy megtiszteltél figyelmeddel. Horvátországi, fotózással egybekötött kikapcsolódást szervezünk 2007 augusztus 21-25-ig. Várjuk mindazok jelentkezését, akik vagy saját szórakoztatásukra, vagy a modellvilágban elengedhetetlen portfolió (bemutatóanyag) készítésére szánták el magukat. Itt megmutathatod mire vagy képes, és mi segítünk kihozni belőled a legjobbat! Fotózás tengerparton, sziklás, romantikus környezetben, Zadar óvárosában és hajón. A fotók témáját tekintve nyári ruhás, fürdőruhás divatfotók, portrék. Az elkészült fotók segítségével induló modellkarriered első lépéseit alapozhatod meg. Aki viszont csak saját magának szeretné tudni az elkészült anyagot, szintén megtalálja számítását, hisz valószínű, hogy soha nem készül róla ilyen környezetben divatportfolió, mely örök életen át emlék lesz saját maga, és a hozzá közelálló emberek számára. A felvételek minőségéről profi stáb gondoskodik. Velünk lesz sminkesünk, aki a témák és ruhák együtteséhez illeszkedő sminkstílus kialakításáért felel, jómagam pedig a tökéletes kompozíciók megörökítését vállalom.

Szállásról az ISTRIA 94 Tours utazási iroda gondoskodik 2-3 ágyas apartmanokkal csodálatos környezetben.
www.istria.hu
www.horvatutak.hu/zadar.htm
A kiutaztatást pedig a CAR-avan utazási és autókölcsönző iroda biztosítja számunkra.
www.car-avan.hu

Jelentkezési feltételek:
16. életév betöltése. A 18 év alattiaktól írásos szülői hozzájárulás szükséges. Felső korhatár nincs, hisz olyan jelentkezőket is várunk, akik nem a modellkedést tűzték ki célul, hanem csak szeretnének magukról egy exkluzív portfoliót.
Az ellátásáról mindenki saját maga gondoskodik, de egyeztetéssel közös főzést és étkezést is szervezhetünk.
Az elkészült fotókat 150-200 kép/fő, CD-n minden résztvevő megkapja.

A modelltábor ára nettó 75.000,- mely az étkezésen kívül minden egyéb költséget tartalmaz.
Részletfizetési lehetőségek: 50.000,- jelentkezéskor, fennmaradó rész, utazás előtt 40 nappal.


További információkat személyesen vagy telefonon kérjetek.

Antalfalvi Zoltán
fotográfus
30/958-9139Ha egy általad ajánlott személy résztvevője lesz a tábornak, egy fotósorozattal ajándékozlak meg, melynek szereplője egy számodra kedves személy, vagy akár saját magad is lehetsz.Amennyiben ez az oldal elnyerte tetszésedet, és szívesen ajánlanád ismerőseidnek, akkor kattints erre a linkre.