Esküvői fotók készítésénél fontos szempont, hogy az elkészült anyag visszaadja az esemény hangulatát, meghittségét a megfelelő minőségben, és nekünk tetsző stílusban. A fotós kiválasztásánál kiemelt szerepet kap a stílus.
Amennyiben tetszésünket elnyeri a fotós munkája, úgy felesleges tovább keresni.
Ha viszont megrendelésnél elsősorban az árak számítanak, szükségtelen fotókat nézegetni, célszerű árlistákat gyűjteni.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
A megfelelő hangulat visszaadása érdekében - mely a teljes esküvői ceremónia folyamán alakul ki -, csak komplett esküvők fotózását vállalom, ami a kikérőtől a lakodalom végéig tart. Ez alól kivételt képezhet a műtermi fotózás.

Helyszínenként, eseményenként (úgymint kikérő, polgári, egyházi, kültéri) 35-38 felvétel készül, ezekből minimum 30 felvételt kell kiválasztani.
A felvételek nem kifejezetten csak az eseményekre korlátozódnak, hanem az átkötéseket is tartalmazzák, pl.: készülődés, autós menet, násznép vonulása a párral stb.

A vacsora ill. lakodalom minimum 4×35-38 felvétel.

Műtermi fotózás alkalmával légkondicionált helységben, hangulatos zene mellett folyik a kreatív munka, az ifjú pár igényeinek figyelembe vételével. Az elkészült felvételekből válogathatják ki a leginkább tetsző képeket.

A felvételeket analóg vagy digitális kamerával készítem, attól függően, hogy az adott körülmények között melyikkel érek el jobb minőséget.

Digitális formában is igényelhetők felvételek, de csak azokból, melyekből már rendeltek papírképet.

Negatívot, és kidolgozatlan digitális nyersanyagot nem adok ki!

A felvételeket negatívon és digitális adathordozón legalább 5 évig megőrzöm.


Videó anyag készítése

Évek óta együtt dolgozunk videós kollégámmal. Mind minőségben, mind pedig technikai felkészültségben tisztelettel ajánlom figyelmükbe munkáját.

Végigkísérjük az ifjú párt az esküvő napján igény szerint reggeltől hajnalig, megörökítve a készülődést (smink, fodrász, öltözés), autóból menet közben az esküvői autósmenetet, éjszakai fotózás és videóklipp készítés, valamint a DVD-re írt videó anyag dekoratív menüvel és jeleneteléréssel, igényes csomagolásban.

Tapasztalataink alapján tudunk ajánlani vőfélyeket, zenekarokat, sminkmester, fodrászokat, virágkötőket és dekoratőröket.