Divatfotók nem csak modellekről készülhetnek. Mindenkiről lehet jó portrét vagy divatfotót készíteni. Nem szükségeltetik egyéb, mint elhatározás, sminkes, fodrász, fotós és egy kis önbizalom. Ki ennek hiányában van, majd megszerzi, ha kezében tartja felvételeit. A stáb tagjai mindent elkövetnek a lehető legjobb eredmény érdekében. A galériában látható felvételek egyikén sem szerepel profi modell. Mindannyian hétköznapi emberek, akik eldöntötték, hogy szeretnének magukról jó fotókat. Te se gondolkozz sokáig, hisz egy pár cipő árából - amit csak egy szezonban hordasz - elkészülhet Rólad egy sorozat, mely örök emlék, és talán unokáidnak is szívesen megmutatod.

Azok a modellek vagy leendő modellek, akik portfoliót készíttetnek, ingyen bekerülnek modelladatbázisunkba, és honlapunkon megtalálhatóak lesznek a modellek között.

Néhány tudnivaló, jó tanács.
- Időpont egyeztetés, legalább egy héttel a kívánt fotózás előtt.
- Úgy szintén egy héttel előtte, kozmetikusoddal hozasd rendbe a bőrödet. (arctisztítás, szőrtelenítés stb.)
- A fotózásra hozz magaddal olyan ruhákat, kiegészítőket, amelyekben meg szeretnéd örökíttetni magadat. Műtermünkben is találunk egy-két érdekesebb darabot. (több mindent hozz, de ne ruhabemutatóra készülj)
- Döntsd el, hogy milyen felvételeket szeretnél. Támpontot nyújthatnak a galériában található képek. Ha nincs konkrét elképzelésed, akkor segítünk kialakítani egy Neked tetsző stílust, esetleg többet is.
- Fotózás alkalmával nélkülözhetetlen a profi smink, és frizura.
Erre hivatott sminkmesterünk és elismert fodrászunk. Munkájuk magas színvonala nélkül az elkészült fotók nem nyújtanának megfelelő esztétikai élményt. Csak az ő segítségükkel vállaljuk a divat- és portréfotózást.
- Az elkészült felvételekből (30-150 db), közösen választjuk ki a legmegfelelőbbeket, majd kidolgozás után 2-3 napon belül veheted át a fotókat.
- A kiválasztott felvételeken kívül a többit töröljük, illetve megsemmisítjük.
- Műtermünk nem ad ki sem negatívot, sem digitális nyersanyagot.
- A kidolgozott képeket legalább 5 évig megőrizzük.